Mp3 Player

Wednesday, 27 November 2013

kembali di WAD 10B & pengajianku ditangguhkan

Pada 2hb oktober 2012, kesihatan ku kembali kritikal..atas nasihat housemate2ku aku pergi ke kecemasan hospital selayang bersama2 mama, aida, kak mas & yana... aku xnak susahkan mereka tp diorg sgt3 baik...kali ni aku dtg & ramalan aku tepat kerana aku kembali ke wad 10B.... kali nie juga aku ditempatkan di bilik no.28 pemandangan di bilik ini sgt cantik.... 

kelenjar aku membengkak semula & menyebabkan aku diadmit semula ke hospital...esoknya kelnjar aku pecah & nanah meleleh2..Dr membuat keputusan utk melakukan operation utk membesarkan luka utk memudahkan proses mencuci...

jam 2ptg aku disuruh berpuasa. aku menunggu dgn penuh kesabaran akhirnya operation aku ditangguhkan ke 5hb jatuh pada hari lahirku....pada hari operation aku ditemani oleh abah..... & pada ketika itu aku dapat hadiah hari lahir yg teristimewa... Handphone Sony Xperia Miro!!! waktu bilik operation aku di beri bius & akhirnya aku x sedarkan diri smpi tamat operation aku kembali ke wad & melihat abah yg nyenyak tido...

BEL presentation~!!!!

tiba2 hari ni aku nak cerita.... tulis blog bukan la rajin sangat..... blog aku dh bersawang, berabuk & bersemak agaknya.... BEL492 subjek english yg wajib diambil oleh pelajar UiTM. 492 ini ialah subjek yg aku amik utk presentation skills. so ape lg kne la pilih topic. topic yg aku pilih ialah SLE systemic lupus erythematosus.... 1st presentation aku ceritakan pasal simptom2 SLE..... mcm biasa sblum presentation excited x terhingga nak present.... bila sampai ke depan semua ke laut la jawabnya..... 5minit aku rse mcm 5 saat je.. semua perkataan yg dirancang akn keluar dr mulut semua ke laut... hehehee... sekian je aku nak ckp... boleh ke blog ni taruk slide presentation aku..???? kejap ek aku try~!! hahahaha... xboleh plak so kne save as picture.... bila dah tukar slide jd picture.. hehehhee..lg xrupa gambar... gmbr ini jer yg berupa ckit... tp xde background la... k la nak mandi & ke kelas...heheheehe chowwwwwww... byeeeeeee2