Mp3 Player

Wednesday, 20 May 2015

Officially Graduated!!!!!! Alumni UiTM...!!!! Aku Budak DEGREE!!!

Tanggal 16 Mei 2015, jatuh gedebuk pada HARI SABTU, HARI GURU aku dengan suka hati, suka cita graduate dari Fakulti Pengurusan Maklumat.....!!!!! happy!!!!
Nampak x heel aku?? 4 inch tu~!!! aku xpercaya beb!!! aku dpat pakai heel biasanya aku pakai wedges je...

 Okay aku citer hari kejadian,

aku bertolak dari rumah Jam 10.30 pagi.. ada ke ayah aku siap mandi balik, bercukur rambut la, misai la, mcm dia nak konvo?? aku dh siap kol 9 lg... risau xsempat..

sampai Shah Alam jam kol 12tgh hari.. naseb la aku dapat sesi petang... jammed dia jgn ckp la... ayah akuu terus hantar ke DATC.. tp xtau jln ke DATC dpt hantar sampai Stadium UiTM..jam kol 12.30.. menggila la aku lari.. sebelum aku lari aku bukak heel aku pakai flat shoe...

Flat Shoe yg kurg ajar dia makan kaki aku... sekeliling habis melecet...


Dari stadium nak ke DATC aku jumpa tangga paling horror!!! bapak tinggi!!! kalah tangga Batu Caves...

lepas tu masalah lagi aku pergi ke bahagian B.. no aku A50 terpaksa aku berlari ke bahagian A.. boleh mati aku hari tu.. dh la jubah xpakai!!!! aku xsempat tangkap gambar

Miro tercinta, syg intan payung wat hal!!! hang plak dia!!! tension tol~!!! xbergambar aku dlm DATC... camera dayah pon aku xsempat nak tangkap byk2... letih siot~!!! x___x


Cantik Gilos Gambar...
sampai majlis berlangsung, aku bukak heel maka berkaki ayam la aku... peduli la semua tu~!!!
jam 2.35ptg aku kat atas pentas.. *cua tgk jam aku tu kol bape* dlm kepala otak "Jangan tersungkur dah la".... Terima Kasih Pro Cansellor.... Naseb x selfie dgn Pro Cansellor klu x kne gantung la aku punya Degree... hahahha...

Citer2 negatif aku malas nak ungkit... Lepas selesai majlis aku cari ayah aku xjumpa rupa2nya dia dh tunggu dlm kereta... tu yg aku malas nak ckp...!!! aku jumpa dayah n shahar... tangkap gambar la ape lg... hehehe..

Balik aku suruh ayah aku balik dulu n aku ikut dayah!!! sbb TIME TO PHOTOSHOOT SESSION~!!!!

Aku seronok sgt!!! Mula2 ingat nak gi Putrajaya... rse mcm dh lewat so kami pergi Bulatan Masjid Shah Alam... *xtau nama sebenar bulatan tu*... tgh2 tu ada lanskap cantik~!!!! 


I'm Princess of the Day!!!!!!

Hari Konvokesyen Degree merupakan sekali dalam seumur hidup lain la ko nak amik degree kos lain plak~!!! be so enjoy la sebaik mungkin...!!!!! bak kata orang *Enjoy sampai LEBAM!!!!*

Lagi satu *AKU BANGGA DAPAT BELAJAR DI UiTM!!!* 

*DEGREE DARI UiTM*
 aku wat statement ni sbb ada org perkecilkan degree yg aku pertaruhkan dengan sakit aku lg selama 4 tahun!!! ko ape tahu!!!!?? Bajet Perfect sgt~!!! 
Okay Sekian Terima KAsih... Nti Cerita LAgi~!!!!